Tochtdichting

Vaak wordt om een schuifraam te isoleren alleen het enkelglas vervangen door dubbelgas. Hierbij wordt vergeten dat er ook veel kou en geluid en door de kieren naar binnen komt.

Wij verkopen diverse soorten tochtdichting, we hebben oplossingen voor renovatieprojecten en nieuwe ramen.

Renovatieprojecten

Om snel en zeer eenvoudig goede tochtdichting aan te brengen, hebben wij 3 soorten plakbare profielen in het assortiment. De profielen hebben een zeer sterke plakkracht en zullen niet eenvoudig te verwijderen zijn. Om de profielen goed vast te kunnen plakken moet de ondergrond vetvrij worden gemaakt met wasbenzine.

Nieuwe ramen

Als er nieuwe ramen worden geplaatst hebben we profielen in ons assortiment die in het raam kunnen worden gefreesd.

Bij het opmeten van het raam moet er rekening worden gehouden dat er aan beide zijden 4MM ruimte wordt genomen. Als deze ruimte smaller wordt kan het te veel weerstand krijgen. Het raam moet zonder dat er glas in zit goed kunnen schuiven in het kozijn.

De plak en ingefreesde tochtdichting profielen kunnen grote kieren op vangen. Hiermee vang je oneffenheden in het raam of kozijn op en zal de tochtdichting de kier goed afsluiten. Doordat al onze tochtdichtingprofielen gemaakt zijn van een memory foam, veren ze altijd terug naar hun originele stand.

Tochtdichting tussen het bovenraam en schuifraam.

Tussen het bovenraam en het schuifraam wordt vaak een wisseldorpel geplaatst. Deze kunnen zijn gefreesd in het raam of er los op worden gemonteerd. Indien ze los zijn geplaatst kunnen deze eenvoudig worden vervangen door ons aluminium wisseldorpel profiel welke wij in lengtes van 1,2m en 2,4m verkopen.

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina